बिहिबार, साउन १९, २०७९ || 224  पटक पढिएको

Näiden yhdistelmästä sai selville joukon tiedostonimiä, joita sitten piti hieman katsella tarkemmin mitä ja missä. Käyttiksen omat selviää melko helposti, jos sen tuntee. Muuten menee aika hankalaksi, koska tiedostoja on yleensä aukeaa ja sulkeutuu vähän väliä. Siihen auttaa jonkin verran, kun käyttää vikasietotilaa ilman verkkoa. Kun tarjotaan yrityskäyttöön vaihtoehtoa, että onhan Linuxille tai Windowsille se-ja-se ohjelma, jolla voi tehdä saman, niin siinä katsotaan kokonaisuutta kovin kapeasti tai lyhytnäköisesti.

  • Lisäksi pitäisi kokeilemalla selvittää pari asiaa..
  • Microsoft on ilmoittanut tiedostaneensa ongelman ja valmistelevansa sille ratkaisua, mutta toistaiseksi korjauspäivitystä ei ole saatavilla.
  • Tavote ois tämä linkki saada tämä toimimaan Androidissa nimenomaan Qt-toolkitilla, niin ei tarvitsisi kaikkea tehdä uusiksi.
  • Yrittävät poistaa käytöstä Nokian lumia puhelimet näköjään.

Jos kyseessä on peli, on suositeltavaa käyttää valmiita asetuksia, esim. Jos Lutriksesta ei ohjeita löydy tai jokin ohjelma ei suostu käynnistymään, kannattaa ensimmäisenä vilkaista Winen tietokannasta, onko sitä lainkaan mahdollista saada toimimaan. Bugiraportteja, joita lukemalla voi selvittää, mitä on tehtävä, jotta ohjelma toimisi.

Poista tarpeettomat järjestelmätiedostot

Jos virheilmoituksia ei tule, niin kaikki on hyvin ja siirretyt tiedostot voidaan tuhota lopullisesti. Tiedostoja kannattaa kuitenkin säilyttää kovalevyllä sen aikaa, että mahdolliset viittaukset muista ohjelmista poistettavan ohjelman hakemistorakenteeseen saadaan selville. Ohjelmien poistaminen joudutaan tekemään, kun jokin ohjelma ei toimi halutulla tavalla. Myös joidenkin uusien ohjelmien asentamisen yhteydessä joudutaan vanhempi ohjelmaversio poistamaan tietokoneesta. Muutamat ohjelmat eivät siedä vanhempia ohjelmaversioita, joten vanhempi ohjelma on poistettava ennen uuden ohjelman asentamista. Joidenkin ohjelmien kohdalla on mahdollista käyttää sekä vanhaa että uutta versiota samassa tietokoneessa.

Windows rekisteri? Mistä löytää?

WawePad on varsin monipuolinen, ilmainen äänenkäsittelyohjelma Windowsille. Sisältö on käytettävissä lisenssillä Creative Commons 3.0 , ellei toisin ole mainittu.

Hidas PC? Optimoi hidas PC:si parantaaksesi suorituskykyä ja pidentääksesi tietokoneesi ikää!

Vanhan Windows XP -koneen omistajilla onkin edessä useimmiten uuden tietokoneen osto, mikäli haluaa pitää tietoturvastaan kiinni. Microsoft tarjoaa esimerkiksi Tietokoneen kuntotarkistus -nimisen sovelluksen, jolla oman tietokoneen yhteensopivuuden voi selvittää. Tietokoneen ominaisuuksia voi toki itsekin tarkastella ja verrata niitä uuden käyttöjärjestelmän vaatimuksiin. Uusi Windows esimerkiksi edellyttää vähintään 64 gigatavun tallennuslaitetta. RAM-muistia puolestaan on oltava vähintään neljä gigatavua.

प्रतिक्रिया दिनुहोस
ताजा
सम्पर्क

हिपमत मिडिया हाउस प्रा.लि.
बिराटनगर-७ मोरड प्रदेश नम्बर -१
सूचना विभाग दर्ता नं.
१५१५/०७६/०७७

हाम्रो बारे

हिपमत मिडिया हाउस प्रा.लि. द्वारा संचालित  अनलाईन पत्रिकाले नेपालीको साझा आवाजको रुपमा आफ्नो सामाचार सम्प्रेषण गर्ने छ ।

टेलिफोन

कार्यालय – ०२१-५१७६७८
विज्ञापन – ९८०७३७०१०६
ई–मेल
[email protected]

सोसल मिडिया
error: कृपया कपि नगर्नु होला !!